De beste voornemens op je lijstje: stoppen met roken!

Stop met roken, start met dampen
Januari is begonnen. De periode van goede voornemens is inmiddels voorbij. Een veelgehoorde voornemen is: “Vanaf 1 januari ga ik stoppen met roken”. Ben jij ook iemand die dit als voornemen heeft (gehad)? Lees dan snel verder.

Dampen maakt het stoppen met roken makkelijker
2016. Een nieuw jaar. Dus nieuwe kansen en nieuwe voornemens. Ben of was jij een fanatiek roker en wil jij dit jaar de gezondheid op plek één zetten? Dan is een elektrische sigaret dé oplossing. Dus ben je binnenkort jarig? Zet dan een e-sigaret op je verlanglijstje.

Een groot voordeel van elektrisch roken ten opzichte van een sigaret is het feit dat je, tijdens het zogenaamde dampen, veel minder nicotine binnen krijgt. Er zijn zelfs e-sigaretten verkrijgbaar waarbij je helemaal geen nicotine meer binnen krijgt. Dampen is dus een perfecte manier om van het roken af te komen.

Verminder de inname van nicotine
Rook je sigaretten? Dan kan je de hoeveelheid nicotine, die je inhaleert, niet bepalen. Bij een e-sigaret werkt dit anders.

Om het roken op een makkelijke manier af te bouwen, kan je afbouwen in hoeveelheid nicotine wat in de e-sigaret zit. Op een gegeven moment kun je zelfs gaan dampen zonder nicotine binnen te krijgen.

E-sigaret als hulpmiddel
Op het internet staan voldoende tips om te stoppen met roken. Drink een glas thee in plaats van het opsteken van een sigaret. Prik een datum om te stoppen. Neem kauwgom. Vermijd rokerige ruimtes. Enzovoorts.
Veel van bovenstaande pogingen stranden binnen no time. Uit onderzoek is gebleken dat stoppen met roken met behulp van een e-sigaret een grote slagingskans heeft. Groot voordeel (en met de beste resultaten) is het feit dat je met een e-sigaret de hoeveelheid nicotine langzaamaan kan afbouwen. Een e-sigaret is een hulpmiddel om van het roken af te komen en geen geneesmiddel. Wil je een e-sigaret kopen? Of wil je meer advies over elektrisch roken (dampen)? Klik hier om naar de webwinkel van Dampwinkeltje te gaan.

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Win een
Diner voor 2!
facebook
  • Zoals uw gasten uw verlanglijstje zien:

  • Zoals U uw verlanglijstje ziet: (ingelogd)