Luxe cadeautips voor een housewarming

Het kan behoorlijk lastig zijn om een origineel cadeau te vinden voor een housewarming, een bruiloft, een verjaardag, of bijvoorbeeld een babyshower. Aan de ene kant wil je iemand verassen met een praktisch cadeau, maar aan de andere kant moet het cadeau ook zo persoonlijk mogelijk zijn. Een persoonlijk cadeau is immers het leukst om te krijgen! In dit artikel geven we je enkele tips voor het vinden van leuke cadeaus voor een housewarming. Veel mensen die kortgeleden een nieuwe woning hebben gekocht of gehuurd, geven een feestje om dit met vrienden en familie te vieren.

Geef een lamp cadeau aan de nieuwe bewoners
Een praktisch cadeau met een persoonlijk tintje is een lamp. Lampen hebben vaak een heel eigen stijl, die je goed aan kunt laten sluiten bij de stijl van de ontvangers van de lamp. Kijk bijvoorbeeld eens naar een luxe lamp van Foscarini! Foscarini is een traditioneel Italiaanse lampenmerk. Italianen staan bekend om hun goede smaak, wat terugkomt in de vormgeving van deze lampen.

Naast een luxe lamp van Foscarini kun je ook naar de lampen van andere bekende interieurmerken kijken. Er zijn verschillende Nederlandse webwinkels die luxe lampen vanuit Italië importeren en hier te koop aanbieden. Een mooie lamp is natuurlijk ook zeer geschikt voor een verjaardag of bruiloft!

Goedkopere cadeaus voor een housewarming
Mocht je een lamp aan de prijzige kant vinden, dan zijn er voldoende alternatieven voor een housewarming. Denk bijvoorbeeld eens na over het laten bedrukken van twee kussenslopen of een dekbed. Iedereen heeft baat bij een mooie kussensloop! Je kunt deze zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Zet er een foto op, voeg er een persoonlijke tekst aan toe en je hebt een prachtig cadeau voor de housewarming van je vriend of familie.

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Win een
Diner voor 2!
facebook
  • Zoals uw gasten uw verlanglijstje zien:

  • Zoals U uw verlanglijstje ziet: (ingelogd)