Tips voor het verzinnen van cadeautjes voor je kinderen

Je zoon of dochter is binnenkort jarig maar wat moet je hem of haar nu geven? Het blijft voor veel ouders een lastige keuze wat voor cadeautje ze hun kind moeten geven. Echter zijn er vaak zoveel opties dat je bijna verdrinkt in het aantal cadeautjes die je kunt geven. Je wilt voor je kind het allerbeste en dus een gedenkwaardig cadeau geven, daarom hebben wij een rijtje gemaakt van wat veel kinderen op hun verlanglijstje hebben staan.

De favoriete cadeautjes van kinderen van 3-7 jaar oud
Een van de favoriete cadeautjes van kinderen blijft toch de ouderwetse fiets, zo kun je een kind van 3 jaar oud al laten beginnen met een loopfietsje. Wanneer je dit aanschaft voor je peuter kan de motoriek van het kind zich enorm hard verbeteren. Wanneer de peuter dan voor het eerst op een gewone fiets rijdt is er een grote kans dat hij vrij snel wegfietst. Ook stimuleer je gezond bewegen op deze manier. Ook vinden kinderen ander soort speelgoed zoals Lego, Playmobile erg leuk en voor de meisjes poppen.

De favoriete cadeautjes van kinderen van 7-11 jaar
Voor veel ouders is dit een lastige leeftijd voor het verzinnen van cadeautjes. Rond deze leeftijd zijn veel kinderen steeds meer geïnteresseerd in elektronische speeltjes zoals een Playstation en een mobiele telefoon. Een spelcomputer krijgen is voor de meeste jongens een ware droom die uitkomt, ook is dit een redelijk veilig cadeau omdat je in de gaten kan houden welke spellen je kind speelt en met wie. Ook kun je erover na denken of je een telefoon als cadeau geeft. De ene ouder vindt het een goed idee en de ander vindt het belachelijk, deze keuze is voor iedereen natuurlijk persoonlijk. Wanner je besluit om een telefoon te geven kun je er ook voor kiezen om niet voor een abonnement te kiezen maar in plaats hiervoor kies je voor een prepaid simkaart. Met een prepaid simkaart kun je zelf besluiten hoeveel belminuten, sms’jes en internet je kind mag gebruiken. Een ander voordeel van deze simkaart is dat je kind nooit over een bepaald aantal MB’s heen kan waardoor je nooit voor onverwachte kosten staat.

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Win een
Diner voor 2!
facebook
  • Zoals uw gasten uw verlanglijstje zien:

  • Zoals U uw verlanglijstje ziet: (ingelogd)